Dorpsstraat in de spotlight op Holtense Noaberavond.

Op donderdag 29 september a.s. organiseert de Oudheidkamer Hoolt’n haar jaarlijkse donateursavond, de Noaberavond.

Deze Noaberavond vindt plaats in de Kandelaar aan de Stationsstraat te Holten en is toegankelijk voor donateurs, genodigden en andere belangstellenden. Het onderwerp dat deze avond in de fotopresentatie onder de loep wordt genomen is de Dorpsstraat, het gedeelte tussen het spoorviaduct en de rotonde Larenseweg-Stationsweg. Eén van de meest memorabele plekken in dit deel van de Dorpsstraat was vroeger natuurlijk café Maats van Jan en Janna Maats. Hiervoor is Coen van Hoevelaak bereid gevonden om zijn licht te laten schijnen op die goeie ouwe tijd aldaar. De avond biedt een gevarieerd aanbod met onder meer prachtige historische foto’s vertoond op groot scherm.

Daarnaast speelt HMV voor en na de pauze enkele muzikale stukken uit hun repertoire. Voor aanvang, tijdens de pauze en na afloop van deze avond tonen werkgroepen van de Oudheidkamer een gedeelte van hun activiteiten en wordt een greep van de meest recentelijk ingebrachte artikelen tentoongesteld.

De entree is deze avond € 5,- p.p., donateurs gratis. Wie nog geen donateur is maar dit wel graag wil worden, is ook van harte welkom op deze avond.

Bij de betaling kan voor het donateurschap een opgaafformulier worden ingevuld.

De Noaberavond in de Kandelaar begint om 20.00u, maar vanaf 19.00u is iedereen al van harte welkom.